Kauneushoitola Weera

Tarjoamamme vartalohoidot

Kuumakivihieronta

65 € (60 min) / 90 € (90 min)

Lempeä sekä kehoa ja mieltä rentouttava kuumakivihieronta. Hoito tehdään lämpimällä öljyllä ja lämpimillä kivillä rentouttavasti hieroen koko keho. Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännityksiä ja rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Lämmön vaikutus vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nesteenpoistoa. Todella oiva hoito stressinpoistoon, kiputiloihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

1 tunnin hieronnassa käsitellään koko keho.

1,5 tunnin hieronnassa käsitellään koko keho ja kasvoille tulee ihana gua sha -hieronta.

Yrttinyyttihieronta

90 € (75 min)

Tämä hoito rentouttaa mielen ja kehon kuten myös suositut kuumakivihieronta ja rajawatu-vartalohoito. Yrttinyyttihieronnan aikana koko vartalo käsitellään lämpimällä öljyllä ja lämpimillä yrttinyyteillä. Yrttinyyttihieronta lievittää stressiä ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa unenlaatua, virkistää mieltä, vähentää lihaskireyksiä ja lievittää lihaskipuja, tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä keventää raskasta oloa kehossa.

Huomioithan, että hoidossa käytettävissä yrttinyyteissä on tuoksuja ja eteerisiä öljyjä.

Hoitoa varatessasi mainitsethan, haluatko hoidon olevan enemmän rentouttavaa vai virkistävää. Kirjoita tämä nettiajanvarauksen kautta varatessasi lisätietoja/erityistoiveita kommenttikenttään, niin osaamme laittaa oikeanlaiset yrttinyytit hyvissä ajoin lämpiämään.

Mango & cupuacu vartalohoito

110 € (75 min)

Etelä-Amerikan trooppisen luonnon inspiroiva vartalohoito, joka ravitsee ihoa ja tarjoaa herkullisen mangon tuoksuisen rentoutumishetken. Hoidossa käytettävien tuotteiden aktiiviaineina ovat luonnon villimangovoi ja Amazonin metsässä kasvavasta cupuacupuun hedelmän siemenistä saatava cupuacuvoi, joiden sisältämät hyödylliset rasva-aineet ja vitamiinit ravitsevat ihoa tehokkaasti, tehden siitä silkkisen pehmeän ja hyvinvoivan.

Hoito sisältää virkistävän vartalokuorinnan ja rentouttavan kokovartalohieronnan, jotka tehdään ravitsevilla MangoCupuacu-tuotteilla. Hoidon päätteeksi iholle levitetään pehmeän mangon tuoksuisen vartalovoide, joka jättää ihon kosteutetuksi ja kauniin kuulaaksi. Hoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat taukoa arjesta ja hetken aikaa itselleen!

Kookos-Tiare Polynesian unelma vartalohoito

110 € (75 min)

Tämä todellinen hemmotteluhoito sisältää ihoa pehmentävän vartalokuorinnan ja pitkän rentouttavan hieronnan, jotka tehdään hurmaavilla Kookos-Tiare -tuotteilla. Hoidon päätteeksi iholle levitetään kosteuttava, helmiäishohteinen vartalovoide, joka jättää ihon kauniin heleäksi. Tuotteiden vaikuttavina aineina ovat kosteuttava Polynesialaisesta Tiare-kukasta uutettu monoi-öljy sekä ravitseva ja pehmentävä kookosöljy.

Rentouttava päähieronta

55 € (45 min)

Hieronnassa käsitellään niskan yläosa, kallonpohja, päänahka sekä kasvojen lihaksia. Käsittely sopii hyvin, jos sinulla on päänsärkyjä, niskan jäykkyyttä tai muita päänalueen kireyksiä.Hieronta toteutetaan selinmakuulla. Hoidon alussa kannattaa poistaa kaula- ja korvakorut.Hierontaan ei pidä tulla, jos kärsit akuutista migreenistä tai jos olet toipumassa päänalueen leikkauksesta tai vammasta.

Unna Nordic -hoitoelämykset

Unna Nordic Metsäelämys

110 € (75 min)

Metsäelämys, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kaksoispuhdistus ja kirkastava kasvokuorinta valmistelevat ihon hoitotuotteille. Ihotyypin mukaiset tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havuilta tuoksuvan kasvo-decoltee hieronnan aikana. Hoitonaamio tuo rauhoittavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan.

Unna Nordic Havumetsä

160 € (120 min)

Havumetsä on kokonaisvaltainen elämyshoito kasvoille ja vartalolle, joka johdattaa mielen pehmeälle metsäpolulle, kauas huolista. Kaisla hoitoneste tuo iholle kesäsateen raikkauden, metsän tuoksut vievät mielen kauniiseen metsämaisemaan ja rauhaan. Vartalon iho ja kasvot saavat ihoa pehmentävän ja raikastavan kuorinnan sekä pitkän hemmottelevan hieronnan.

Unna Nordic Metsäkylpy

130 € (90 min)

Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohieronnalla. Metsän aistikas tuoksumaailma, virkistävä sokeri-kuorinta ja unen rajamaille vievä vartalohieronta vie mielen kauas pois huolista ja luo kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Vartalohoidon jälkeen

  • Juo reilusti vettä hoidon jälkeen.
  • Kuumakivihieronnan jälkeen saunaan menoa kannattaa harkita ja kuulostella oloa.