Kauneushoitola Weera

Tarjoamamme kasvohoidot

Kasvohoito / täydellinen kasvohoito

Alk. 75 € (max. 60 min) / Alk. 85 € (max. 75 min)

Valitse näistä jompikumpi hoito, jos et ole varma, mikä kasvohoito sinulle sopii. Kosmetologi valitsee parhaan hoidon sinun ihosi tarpeisiin paikanpäällä.

Nuoren ihonhoito

79 € (60 min)

Nuoren ihonhoidossa kasvot hoidetaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Myös kerrotaan ihonhoidosta ja millaiset tuotteet sopii parhaiten kotihoitoon.

Timanttihionta

79 € (60 min)

Laitteella tehtävä kasvohoito kuorii tehokkaasti iholta kuollutta pintasolukkoa, kirkastaa ihoa, tasoittaa ja uudistaa ihoa. Tämä hoito tekee ihosta sileämmän näköisen ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon.

Mekaaninen ihonpuhdistus

79 € (max. 60 min)

Käsintehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.

Radiofrekvenssi kasvohoito

125 € (60 min)

Radiofrekvenssihoidon avulla iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Käytettävä laite hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja miellyttävästi. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho.

Laitteella voidaan antaa hoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Vartalolle hoito sopii mainiosti, jos haluat kiinteyttää esimerkiksi vatsan, reisien tai pakaroiden aluetta. Vartalohoitoihin suositellaan sarjahoitoa.

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio

0 €

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia!

Suklaakasvohoito

89 € (60 min)

Suklaakasvohoito tarjoaa herkullisen tauon arjesta… Hoidossa yhdistyvät ihoa kirkastava kuorinta, rentouttava hieronta, aisteja hivelevä syötävä suklaanaamio (aitoa tummaa 64% suklaata) sekä kosteuttava kaakaonektari tehoaine. Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutta, heleyttä ja uudistusta. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi suklaahoidolla, joka saa ihon hehkumaan!

Suklaaunelma hoito

119 € (75 min)

Suklaaunelma hoidossa ensin jalat saavat lämpimän jalkakylvyn, suklaakuorinnan ja suklaanaamion. Tämän jälkeen tehdään kasvoille ihoa kirkastava kuorinta ja rentouttavalla kasvohieronnalla rentoutetaan kasvot ja kaula-decoltee alue. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään aisteja hivelevä syötävä suklaanaamio (aitoa tummaa 64% suklaata). Kasvonaamion vaikutusaikana jalat hierotaan polviin saakka suklaajalkavoiteella. Kasvohoidon päätteeksi kasvot saavat vielä kosteuttavan kaakaonektari tehoseerumin ja tietysti suklaakasvovoiteen! Suklaaunelmahoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutta, heleyttä ja uudistusta. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi suklaahoidolla, joka saa ihon hehkumaan!

Veriappelsiini DETOX kasvohoito

79 € (60 min)

Energisoiva Veriappelsiini kasvohoito on suunnattu erityisesti harmaalle ja väsyneen näköiselle iholle. Kasvohoito sisältää tehokkaan kuorinnan, kasvojen energiapisteiden käsittelyn, hieronnan, ja naamion, jotka lisäävät iholle silmin nähden kirkkautta. Lopuksi iho raikastetaan kosteuttavalla ja suojaavalla kasvosuihkeella, jonka jälkeen sille levitetään veriappelsiini hoitovoide. Kasvohoidon aikana käytetään iholla kristallisia Gua-Sha kiviä, jotka tehostavat ihon uudistumista.

Led valoterapia

85 € (30 min)
(Kasvohoidon yhteydessä 35 €)

Led valohoitolaitteen eri aallonpituuksilla (väreillä) ja niiden yhdistelmillä aktivoidaan tehokkaasti solujen kykyä muodostaa kollageenia ja elastiinia. Hoitoja annetaan yhdestä kertakäynnistä sarjoihin, eivätkä ne vaadi toipumisaikaa. Valohoito tukee monien kasvohoitojen tehoa ja vaikutusta ihoon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa kattavasti monenlaisia ihon ongelmia, mm. ryppyjä, juonteita, velttoutta, aknea, couperosaa, punoitusta, laajentuneita ihohuokosia, pigmenttihäiriöitä.

Unna Nordic -kasvohoidot

Unna Nordic Kirkastava TAIMI C-vitamiini kasvohoito

90 € (60 min)

Ihoa kirkastava ja uudistava TAIMI-kasvohoito lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttää ihoa. Antioksidanttinen, ihoa suojaava C-vitamiini edistää ihon kollageenisynteesiä, mikä kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta. Lisäksi C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Koivunmahla ja sokerifermentit kosteuttavat ja palauttavat ihon nuorekkaan elastisuuden. Metsäiset mustakuusen, männyn ja katajan eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa ja rentouttavat mieltä lievittäen stressiä ja jännitystä.

Unna Nordic Heleä HELJÄ Glow kasvohoito

90 € (60 min)

Raikas ja ihoa virkistävä HELJÄ-kasvohoito lisää ihon kirkkautta ja parantaa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni tasapainottaa ihon talineritystä ja kirpeä raparperiuute kirkastavat samean ihon värin heleäksi. Männyn, patsulin ja greipin eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kauniin heleä!

Unna Nordic Vahvistava AINA Collagen Booster kasvohoito

90 € (60 min)

Vahvistava AINA Collagen Booster -kasvohoito vahvistaa ikääntyneen ihon rakennetta ja lisää iholle nuorekasta hyvinvointia. Antioksidanttinen hoitovaikutus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta ja kasvohoito tankkaa ihoon kosteutta ja lisää ihon joustavuutta. Fermentoitu granaattiomenauute aktivoi ihon kollageenin tuotantoa, jota C-vitamiinipitoinen ruusunmarjauute tehostaa. Samea ihonväri muuttuu kirkkaaksi ja iho tuntuu napakalta, vahvalta ja syväkosteutetulta.

Unna Nordic Kosteuttava PIHLA Hydrating kasvohoito

90 € (60 min)

Kosteuttava PIHLA Hydrating -kasvohoito sitoo iholle kosteutta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Janoisen ja kuivan ihon kasvohoito lisää ihon elinvoimaisuutta ja luonnollista heleyttä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Kaurauute on kuivan ihon pelastus, joka hillitsee epämukavaa kutinaa ja rauhoittaa kuivan ja helposti punoittavan ihon. Kosteutettu iho on täyteläinen, joustava ja virkeä!

Unna Nordic Summer Refresh SAVI Treatment

90 € (60 min)

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito on kuin raikas kesäpyykki ihollesi! Kasvohoidossa havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat metsäisellä tuoksullaan ja lisäävät iholle puhdistavaa vaikutusta. Kasvohoito sisältää ihoa kirkastavan kuorinnan, hellän ihonpuhdistuksen, rentouttavan painelu- hieronnan ja ihoa tasapainottavan kasvonaamion.

BD Medical -kasvohoidot

BD Medical kasvohoito

89 € (60 min)

Parantaaksesi ihosi terveyttä sinun ei tarvitse itse päättää, minkä hoidon haluat, vaan ammattilainen suunnittelee ja toteuttaa juuri sinun ihollesi räätälöidyn hoidon. BD Medical -kasvohoidot toteutetaan tehokkailla ammattikäyttöön kehitetyillä suomalaisilla tuotteilla. Voit olla varma, että saat yksilöllisen ja ylellisen sekoituksen seerumeja, vitamiineja ja aktiiviaineita – joka kerta. Lopputulos ihastuttaa varmasti!

BD Medicalin happokuorinnoista löytyy jokaisella ihotyypille sopiva hoito, ammattilainen valitsee ja räätälöi ihosi tarpeet huomioiden juuri sinulle parhaan happokuorinnan.

Payot-kasvohoidot

Payot FRESSHNESS – La Fraicheur kosteuttava ja täyteläistävä kasvohoito

80 € (60 min)

Kaikille ihotyypeille soveltuva kosteuttava kollageenihoito. Hoito on tarkoitettu pintakuivalle, kiristelevälle ja karhealle iholle. Hoito lisää ihon syvätehoista kosteuspitoisuutta, virkeyttä ja raikkautta!

Payot RADIANCE – L`eclat energisoiva ja hedelmänraikas vitamiinikasvohoito

80 € (60 min)

Kaikille ihotyypeille soveltuva energisoiva ja hedelmänraikas vitamiinikasvohoito. Antioksidanttinen hoito on tarkoitettu väsyneelle, energian puutteesta kärsivälle samealle ja harmaalle iholle, jolle toivotaan vitamiinien heleyttävää ja energisoivaa vaikutusta. Tuloksena värisävyltään parantunut ja heleä iho.

Payot SOFTNESS – La Douceur rauhoittava ja vahvistava kasvohoito

80 € (60 min)

Kaikille ihotyypeille soveltuva ja erityisesti herkkää ja herkistynyttä ihoa huomioiva rauhoittava, vahvistava ja punoitusta vähentävä kasvohoito. Hoidon tuloksena iho on vahvistunut, rauhoittunut, suojattu ja miellyttävän pehmeä.

Payot FINESSE – Liss Absolu soveltuva kiinteyttävä ja juonteita korjaava hapotushoito

90 € (max. 75 min)

Kaikille ihotyypeille soveltuva kiinteyttävä ja juonteita korjaava hapotushoito. Tehokkaasti kuorivan ja stimuloivan hoidon jälkeen ihoa on uudistunut, kirkas ja ihon pinta on tasainen. Hoitoon sisältyy Heart of Care -loppurituaali (käsien hieronta ja loppurentoutus halutulla tekniikalla).

Payot FIRMNESS – La Fermete kohottava ja muokkaava kasvohoito

90 € (max. 75 min)

Kaikille ihotyypeille soveltuva kohottava ja muokkaava kasvohoito. Ikääntyvälle, veltostuneelle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Hoidon tuloksena iho on heleä ja täyteläinen. Hoitoon sisältyy Heart of Care -loppurituaali (käsien hieronta ja loppurentoutus halutulla tekniikalla).

Kasvohoidon jälkeen

  • Saunaa ja hikoilua samana päivänä kasvohoidon kanssa suositellaan vältettäväksi.
  • Kasvoja ei tarvitse pestä saman päivän illalla ollenkaan, seuraavasta aamusta jälleen omat kasvohoito rutiinit.
  • Viikkoon ei tarvitse tehdä kotona kuorintaa kasvoille.
  • Aurinkosuojaa suositellaan käytettäväksi. Aurinkosuoja on paras anti-age tuote!
  • Vettä kannattaa juoda reilusti hoidon jälkeen.